fietsarrangementen

Ben jij klaar voor actie en avontuur!? Kies een sportief arrangement

Huren bij Huski Experience met de Loonse en Drunense Duinen als achtertuin.

De Loonse en Drunense duinen, hét gebied bij uitstek om van de natuur te genieten. Dit natuurgebied telt ruim 270 hectare aan zandvlakte met dichte bossen, mooi uitgerekte fietspaden en een officiële uitdagende Mountainbike route. Dé geschikte plek om met uw gehuurde (e-)bike te toeren over de 42 km gerekte fietsroutes en bij een ruime diversiteit aan horeca een bourgondische stop te kunnen maken.

Om met uw gehuurde (e-) Mountainbike het avontuur aan te gaan op de daarvoor bestemde route, om daarna voldaan op een gezellig terras neer te ploffen. Huski Experience ligt pal naast dit fantastische gebied en biedt naast ruime kennis en ervaring, ook de mogelijkheden om uw wensen omtrent een eventement te vervullen. Denk hierbij aan bedrijfsevenementen, personeelsuitjes, zakelijke bijeenkomsten, (bedrijfs-)familiedagen, klantendagen, presentaties of product demonstraties. Ook bieden we diverse arrangementen aan voor een leuk dagje uit.

 

 

Bekijk ons brede aanbod aan huurfietsen, activiteiten, arrangementen en prijzen op onze website, óf neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Hoe werkt het?

Startlocatie

Ga op avontuur in het mooiste mountainbike-gebied van Nederland!

Op een huur-MTB van Huski Experience kun je iedere uitdaging, obstakel of hindernis aan. Wij voorzien je van de perfecte mountainbike voor zowel jong als oud, onervaren of ervaren. Huski Experience helpt je in het zadel! 

Ook kunnen we uw aanvraag voorzien van een ervaren gids die een workshop geeft. Bijna alles is mogelijk bij Huski Experience fietsverhuur! De mountainbikes worden uitgegeven op onze verhuur-locatie, vlakbij de ingang van de MTB routes. Eventueel brengen we de fietsen tegen een geringe vergoeding naar de door jouw gewenste locatie.

Natuurlijk zijn onze mountainbikes voorzien van een Natuurmonumenten MTB-vignet. Voor meer informatie over de Mountainbike-routes klik hier.

Werkplaats afspraak inplannen

Laden...

Proefrit
Inplannen

Wil je graag een proefrit inplannen? Gebruik dan onderstaand formulier:

Laden...
Huski E-bikes in Loon op Zand

De achtertuin in Loon op Zand is een speeltuin. Probeer onze e-bikes in de Loonse en Drunense duinen.

Mountainbiken in Loon op Zand