NIEUWS

Huski E-Bikes haalt Zweden naar Nederland met Husqvarna!

Als de geschiedenis ons iets heeft geleerd, is het dat verandering het enige constante is en dat verandering onvermijdelijk is. Wij van Huski E-Bikes geloven dit niet alleen, we omarmen het. Daarom hebben we ons ingesteld op één simpele taak; e-mobiliteit vooruit helpen. Normaliseer de hoogste verwachtingen van alternatieve mobiliteit – en we beginnen met onze e-bike store in Loon op Zand.

Als Huski E-Bikes zijn wij the new kid on the block, maar ons premium merk Husqvarna is dat zeker niet! Het merk stamt rechtstreeks af van een van ‘s werelds oudste fietsfabrikanten.

Dit heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Zo zijn onze E-bikes verre van een new kid in de wereld van tweewielermobiliteit. Maar nog belangrijker: de E-bikes verkrijgbaar bij Huski E-Bikes in Loon op Zand, zijn een evolutie van een visie die zichzelf al meer dan 100 jaar heeft verfijnt.

Wat u in onze store kunt ervaren, is de nieuwste en meest geavanceerde ontwikkeling van het Zweedse merk Husqvarna Bicycles. Onze Huski E-bikes store is niet iets om aan voorbij te fietsen. Wij zijn hier voor de lange termijn en middelmatigheid is voor ons gewoon niet goed genoeg.

Wij voorzien en ontzien u graag, met o.a. City, Tour, Trekking en Mountain E-bikes. U kunt bij ons terecht voor service, lease, verhuur, accessoires en verzekeringen.

U kunt een proefrit maken vanuit de winkel, maar ook vanuit huis.
We zijn er, onze route is duidelijk en onze E-bikes zijn opgeladen.
Laten we e-biken, Move Forward!

Team Huski Loon op Zand

E-bikes huski Loon op Zand

Werkplaats afspraak inplannen

Laden...

Proefrit
Inplannen

Wil je graag een proefrit inplannen? Gebruik dan onderstaand formulier:

Laden...
Huski E-bikes in Loon op Zand

De achtertuin in Loon op Zand is een speeltuin. Probeer onze e-bikes in de Loonse en Drunense duinen.

Mountainbiken in Loon op Zand