fiets
leasen

Rondfietsen op een gloednieuwe fiets van Huski E-Bikes, voor een vast bedrag per maand? Dat is mogelijk met Huski Lease!

Een fiets leasen als particulier

Jij leaset als particulier, of als organisatie, voor een vast bedrag per maand

een gloednieuwe fiets en kiest voor onbezorgd fietsen. Hieronder vind je alle informatie rondom het leasen van je nieuwe fiets.

Dit alles zorgt er voor dat jij niet na hoeft te denken over allerlei moeilijkheden rondom je fiets, maar ook dat je niet zomaar te maken krijgt met onverwachte kosten.

Als particulier heb jij de mogelijkheid om een leasecontract voor 36- en/of 48 maanden af te sluiten. Op basis van jouw leasetermijn worden de prijzen berekend en wordt het aantal gratis onderhoudsbeurten vastgesteld. 

Dit kan al vanaf € 3,36 per maand!

Hieronder een overzicht welke fiets je voor welk termijn kunt leasen:

Stadsfietsen Elektrische fietsen Mountainbikes Racefietsen
48 maanden 36- & 48 maanden 36 maanden 48 maanden

Huski leasefiets aanvragen

Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, wordt deze in behandeling genomen door onze partner. Zij sturen jou een bevestiging wanneer het is gelukt om je aanvraag in te dienen en sturen jou meer informatie over de vervolgstappen. De aanvraag wordt getoetst op basis van betalingsgedrag. Er wordt niet gekeken naar BKR-registratie. Nadat de contracten zijn getekend, kunnen wij de fiets aan jou uitleveren. Jouw fietsplezier gaat dan echt van start!

Gedurende de leaseperiode blijven wij jouw eerste aanspreekpunt voor onderhoud, reparaties, schade- en diefstalmeldingen en eventuele andere vragen.

Wil jij je nieuwe Huski fiets leasen?

Lease aanvraag particulier

Prijzen
opvragen

De prijzen voor de leasefiets van jouw keuze, zijn op te vragen via ons lease aanvraagformulier. Selecteer het model en de bijbehorende specificaties, op basis daarvan sturen wij je de bijbehorende leaseprijzen toe.


Lease aanvraag particulier


Lease aanvraag zakelijk

Zakelijk je fiets leasen

Ben jij ZZP’er, werkgever of werknemer van een organisatie en wil jij zakelijk je fiets leasen? Dat is bij Huski Lease geen probleem! Wij bieden in samenwerking met onze leasepartner jou de mogelijkheid om gebruik te maken van zowel operational- als financial lease. Daarom is het goed om te weten wat beide leasevormen inhouden.

Operational lease

Bij een operational lease ontvang je naast het gebruik van de fiets ook het pakket met onderhoud en reparaties, de verzekering en de pechhulpservice, zoals ook bij de particuliere lease staat weergegeven.Dit alles om optimaal comfort rondom je fiets aan te kunnen bieden. 

Goed om te weten is dat je tijdens de leaseperiode enkel de gebruiker van de fiets bent. Na de leaseperiode wordt je fiets weer ingenomen en kan jij een nieuwe fiets leasen. Ook heb je de mogelijkheid om de fiets voor een percentage van de Consumenten Advies Prijs over te nemen.

Financial lease

Financial lease is als het ware kopen op afbetaling. Gedurende de leaseperiode betaal je de fiets af en ben jij de eigenaar van de fiets. Deze leasevorm bevat geen pakket zoals een operational lease. De kosten voor onderhoud ect. dienen dan ook zelf betaald te worden. Er zijn bij deze leasevorm een aantal zaken die belangrijk zijn om te weten:

Fiscaal voordeel

Het zakelijk leasen van een leasefiets neemt een fiscaal voordeel met zich mee, namelijk de bijtellingsregeling. Sinds januari 2020 rijd je voor maar 7% bijtelling privé je leasefiets. Dit houdt in dat je privé een elektrische fiets kunt rijden voor nog geen tien euro per maand.

 

Berekening: 

Je wilt een elektrische fiets leasen met een waarde van € 2.000, -. Hier reken je 7% bijtelling over. Per jaar is de bijtelling dus € 140, -. De belasting die je in dit geval zelf betaald is € 52,29. Het kost je dus maar € 3,36 per maand.

 

Let op: de berekening gaat uit van het basistarief van 37,35 (2020)

Fietsplan

Ook is het mogelijk om voor een fietsplan via zakelijke lease te kiezen. Hiervoor wijzen we je door naar de website van onze leasepartner. Klik hier voor meer informatie.

Fietsen met een nieuwe fiets van Huski E-Bikes!


Lease aanvraag zakelijk

Alle leaseopties worden mogelijk gemaakt door onze partner Fietslease Holland.

*De reparaties zijn gratis wanneer deze te verhalen zijn op de verzekering.

** Bij een schadegeval wordt er 25 euro eigen risico in rekening gebracht.

Werkplaats afspraak inplannen

Laden...

Proefrit
Inplannen

Wil je graag een proefrit inplannen? Gebruik dan onderstaand formulier:

Laden...
Huski E-bikes in Loon op Zand

De achtertuin in Loon op Zand is een speeltuin. Probeer onze e-bikes in de Loonse en Drunense duinen.

Mountainbiken in Loon op Zand