fiets verzekeren

Zorgeloos fietsen met de Huski fietsverzekering

E-bikes verzekering

Je fiets verzekeren met een basis- en een complete verzekering. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type en de kost- of nieuwprijs. Na de aanvraag nemen we de opties, voorwaarden en kosten met je door.

Aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een verzekering aan. We nemen contact op om de opties en voorwaarden te bespreken.

Tip: Kies bij een online fietsaankoop voor een verzekering bij de fiets.

Onderhoudsbeurt

Goed verzekerd tegen diefstal

De fietsverzekering van Kingpolis keert altijd uit in natura. Dit betekent dat u, wanneer uw fiets is gestolen, een nieuwe fiets mag uitzoeken. Wij hanteren hierbij geen afschrijving maar houden zelfs rekening met een prijsstijging van de fiets van 4% gedurende de eerste drie jaar van de verzekering. Bij diefstal van uw fiets betaalt u geen eigen risico.

Goed verzekerd tegen schade

Is uw stadsfiets of elektrische fiets beschadigd? Dan repareert uw rijwielzaak uw fiets zo snel mogelijk en vergoeden wij de kosten. Als de kosten van de reparatie te hoog zijn of als uw fiets niet meer gerepareerd kan worden krijgt u een nieuwe fiets. Wij rekenen geen afschrijving!

 

Zo kunt u snel weer relaxed fietsen!

24/7 pechhulp binnen Europa

Het  Pechhulp abonnement voorziet in vervoer van de fiets en uzelf én maximaal 1 andere deelnemer binnen Europa* (* dit geldt voor polissen afgesloten vanaf 15 febr. 2019). Vervoer is voor beiden naar dezelfde plaats, in geval van een technisch defect waarbij sprake is van recht op Pechhulp. Pechhulp is alleen af te sluiten in combinatie met de fietsverzekering en dus niet los verkrijgbaar.

Pechhulp is een thuisbreng-service. Uw fiets wordt niet ter plekke gerepareerd. U ontvangt géén pasje. Het telefoonnummer van de pechhulpcentrale staat op uw polisblad, sla dit nummer op in uw telefoon. Bij pech met de fiets belt u de centrale en noemt uw naam en postcode. Dan wordt u zo snel mogelijk

Verzekering
aanvragen

Wens je een van onze of een eigen fiets te verzekeren? Je kunt hier vrijblijvend een verzekering aanvragen. We zullen contact opnemen om de opties en voorwaarden te bespreken

Werkplaats afspraak inplannen

Laden...

Proefrit
Inplannen

Wil je graag een proefrit inplannen? Gebruik dan onderstaand formulier:

Laden...
Huski E-bikes in Loon op Zand

De achtertuin in Loon op Zand is een speeltuin. Probeer onze e-bikes in de Loonse en Drunense duinen.

Mountainbiken in Loon op Zand