Experience
Mountiainbike clinic

Waarom leren mountainbiken?

Een mountainbike clinic volgen bij Huski Experience fietsverhuur, betekent werken aan jouw Mountainbike skills. Met krachtige benen kom je ver, maar nog veel belangrijker is jouw techniek, controle en balans. Mountainbiken is compleet iets anders dan fietsen op de stads- of racefiets.

Verken en verleg je grenzen. Concentratie, conditie, coördinatie en balans op de Mountainbike zijn belangrijk, maar je hebt ook een dosis bravoure en lef nodig. Wij, van Huski Experience fietsverhuur, geven je daarbij alle nuttige tips en trics om te beginnen met een degelijke basis. Vooral de basis van het mountainbiken is erg belangrijk.

Hierin schuilen de geheimen van volledige controle en juist die controle gaat je vertrouwen geven tijdens het mountainbiken.


Heb je net een mountainbike aangeschaft of staat hij al jaren in de schuur? Je kunt hem nu echt eens de sporen gaan geven! Wij laten je zien wat mountainbiken echt inhoudt en helpen je op een professionele manier op weg.


Ben je zelf nog niet in het bezit van een mountainbike? Je kunt bij ons een mountainbike huren vanaf € 20,00.

Het perfecte uitje!

  • Duur: 1,5 tot 3 uur
  • Prijs: € 69,50 p.p. excl. BTW
  • Inclusief huur mountainbike, helm, bidon, vergunning en professionele begeleiding.

Op welke fiets beleef jij de Huski Experience?

Meer over onze clinics

Een uitje kan op verschillende manieren ingevuld worden. Maar wanneer je sportiviteit, avontuur en uitdaging als trefwoorden hebt, dan kom je uit bij mountainbiken! Bij Huskie Experience kan dat op een normale of elektrische mountainbike. Mountainbiken is meer dan fietsen omdat er veel techniek bij komt kijken. In een clinic kunnen wij deze technieken leren. Of wil je liever een stuk door het bos rijden onder professionele begeleiding, alles is mogelijk.

 

 

Het mountainbiken kan onderdeel zijn van een sportdag, bedrijfsfeest, klanten dag of als losstaande activiteit. En heb je wel eens gedacht aan het afsluiten van een lange vergaderdag of hei-sessie met een dosis frisse lucht en actie? Wij zorgen voor de mountainbikes, begeleiding en een leuke route in de Loonse en Drunense Duinen. 

 

Normaal of elektrisch mountainbiken, staat garant voor een leuke en uitdagende activiteit voor iedereen, met of zonder ervaring.

Prijzen Huski Experience clinic

  • 1 - 2 personen €40,00 pp
  • 3 - 4 personen €35,00 pp
  • 5 personen €30,00 pp
  • 6 personen €25,00 pp
  • 7 personen €22,50 pp
  • 8 - 10 personen €20,00 pp

Vragen of clinic boeken?

Neem contact op met ons als je vragen hebt of direct een Huski Experience Clinic wil boeken. Je krijgt vooraf altijd een prijsopgave zonder verplichtingen.

Werkplaats afspraak inplannen

Laden...

Proefrit
Inplannen

Wil je graag een proefrit inplannen? Gebruik dan onderstaand formulier:

Laden...
Huski E-bikes in Loon op Zand

De achtertuin in Loon op Zand is een speeltuin. Probeer onze e-bikes in de Loonse en Drunense duinen.

Mountainbiken in Loon op Zand